Kunder berättar:"Mitt senaste coachingsamtal med Maria går inte prissätta. För vad skall jag säga att min hälsa, mitt liv får kosta?
Anser mig själv vara en psykisk stabil person men precis som alla andra kan man ibland utsättas för en utdragen period i livet med sorg och ”krångel”. En dag kom den där droppen som fick bägaren att rinna över för vad jag kunde hantera mentalt.
Maria plockade upp mig OCH även jag fick professionella verktyg att kunna plocka upp mig själv. Fick verktyg att kontrollera min hjärna, som hade börjat att ta ut egna svängar och implementerade irrationella tankar.
Så om någon frågar mig vad är villig att betala för en coaching?
Mitt svar blir dock: OVÄRDERLIGT (Kan upplysa om att det inte kostade OVÄRDERLIGT)"

"Birgitta""Att genomföra det här utvecklingsprogrammet har stärkt min tro på mig själv. Jag har blivit modigare både professionellt och privat. Mitt ledarskap har utvecklats samtidigt som Meta-coachingen har utvecklat mig personligen. Ledarskap genom självledarskap!
Det har varit skönt att ha någon opartisk att bolla med som kan ställa de rätta frågorna som är svåra eller omöjliga att ställa till sig själv. Jag har fått många aha-upplevelser genom de transformativa och spännande övningar som den här resan har inneburit. Jag gör gärna om det här i framtiden. Jag ser det som en investering för mig, min familj och för min arbetsgivare och jag rekommenderar dig att boka en tid med Maria."

- Tony Oldenburg
Länschef i Östergötland Folkuniversitet”Det krävs en mästerlig coach för att göra en sådan bestående förändring under 60 min på telefon. Det har öppnat upp mig för det liv jag vill leva & mitt sanna jag <3 " ...det resulterade i en stor omvändning i mitt liv, från den hårt arbetande och rejält utmattade businesswoman jag var till att leva i harmoni med mig själv, mitt hem, min tid och min familj, det var då jag först myntade det för mig så viktiga ledordet – Snigelmamma."

- Sofia Norgren, egen företagare"Känslan när man stiger in på Marias rum som en osäker och tveksam människa och sedan går ut som en självsäker och mentalt starkare människa - det är obeskrivligt. Innan var jag osäker på om coaching var något för mig men jag såg ändå mina brister både i privatlivet och i arbetslivet och ville ha en stor förändring. Jag kan idag säga att jag kommer vara Maria evigt tacksam, jag är inte samma människa som innan och idag är mina mål i livet starkare än någonsin och jag vet också tack vare Maria att jag kommer klara dem. Varje möte var en wow-känsla! Rekommenderar alla vare sig man är chef, anställd eller privatperson att boka in ett möte hos Maria - du kommer inte ångra dig!"
- Emelie Rosendahl, Grafisk formgivare"Maria har med sin utbildning inom Meta-coaching, fått mig att göra en mental resa. Utan att jag egentligen varit medveten om vad som skett, har Maria gett mig ett nytt självförtroende och en stark självkänsla. Min livssyn är mer positiv idag än tidigare. Jag har lättare att kommunicera, vilket också innebär att jag på ett enklare sätt får människor att förstå mig.
Maria är otroligt skicklig på att läsa av vad som är rätt just nu och leder på ett mycket proffsigt sätt sin klient vidare.
Detta är nog det bästa jag upplevt.
Jag kan varmt rekommendera Maria och hennes metoder, vare sig du vill bli en bättre chef och få din personal att uppnå de mål som är satta, eller behöver hitta dig själv för att gå vidare i din karriär."

- "Kristina""Meta-coaching har öppnat en helt ny värld för mig. Jag har fått möjlighet att lära känna helt nya sidor av mig själv och konfronterat mina inre drakar. Detta har inneburit en spännande resa där Maria har funnits som en guide och kartläsare. Med hjälp av hennes imponerande kunskap och kraftfulla verktyg har jag nu nya redskap för att ta mig an mitt liv och min karriär. Meta-coaching ger snabba resultat på ett konkret och effektivt sätt. Så om du vill nå din fulla potential och hitta nya strategier för att nå dina mål rekommenderar jag dig att ta kontakt med Maria."

- "Johanna""Jag vill börja med att säga att jag är jättenöjd med det som Maria har hjälpt mig med. Utan Maria skulle jag inte varit där jag är idag. Nöjd och glad både med liv och arbete!
Innan jag kom till Maria var jag lite skeptiskt till coacher, jag tänkte de kan väl inte hjälpa mig på något sätt. Sen började vi prata och hon frågade vad jag ville prata om, jag tänkte det skall väl inte jag bestämma men jag kom och tänka på lite saker som jag vill prata om.
Vi pratade igenom de saker som jag varit orolig för, både privata och om mitt företag och nu efteråt kan jag säga så här: Jag skulle inte jobbat kvar med det jag gör med egen firma om jag inte träffat Maria den dagen. Vi redde ut allt som jag var osäker på i mitt liv vilket gjorde att jag kände att jag flög ut från mottagningen. Nu trivs jag alldeles utmärkt med mitt jobb och vill inte göra något annat.
Jag uppskattar verkligen Maria eftersom hon går till kärnan på problemet och jobbar därifrån, jag är sjukt tacksam för det hon hjälpte mig med och jag kan varmt rekommendera henne som coach."

- Tobias Ydén, egen företagare”Genom att ta del av Friskbolagets Meta-NLP Practitioner-utbildning inledde jag en resa. En resa som gett - och hela tiden ger mig - nya insikter, öppnat mina ögon, vidgat mina sinnen och erbjudit mig helt nya perspektiv, livsperspektiv. Jag är i nuet, njuter av livet och – det bästa av allt – det är jag som bestämmer. Ansvaret för mina tankar, känslor och mitt agerande utgår helt och fullt från mig själv. Wow! Den här investeringen – i mig själv – är den bästa jag gjort.”

- Citat från nöjd kursdeltagare.

Stacks Image 24
Stacks Image 26
Stacks Image 30
Stacks Image 28
Stacks Image 35
Stacks Image 41
Stacks Image 39
Stacks Image 37